Satake S/D 420J2 Leworęczny Nóż Deba 12 cm - TH ALPLAST

Kategorie

Manufacturers

Satake S/D 420J2 Leworęczny Nóż Deba 12 cm

HI_1302
4956617804226

New product

Powrót
ikonka symbolizująca dostawę towaru

Wysyłka w ciągu 48h

Dotyczy dni roboczych

ikonka symbolizująca dostawę towaru

Darmowa dostawa

Dla zakupów powyżej 299 zł

ikonka symbolizująca dostawę towaru

30 dni na zwrot produktów

Bez podania przyczyny

ikonka x, zamykanie okna

Wysyłka - 48h

Jeśli produkt jest dostępny, wyślemy go do Ciebie w ciągu 48h. Dotyczy dni roboczych.

ikonka x, zamykanie okna

Darmowa wysyłka

Robiąc zakupy na kwotę minimum 299zł, otrzymujesz bezpłatną dostawę kurierem, dotyczy przedpłaty. Z promocji wyłączone są dozowniki oraz przesyłki za pobraniem.

ikonka x, zamykanie okna

Zwroty

Produkt nie spełnia Twoich oczekiwań? Możesz go bez problemu zwrócić w ciągu 30 dni od zakupu bez podawania przyczyny!

  1. Masz prawo zwrócić produkty w przeciągu 30 dni od dnia otrzymania przesyłki.
  2. Zwracany produkt nie może nosić śladów użytkowania.
  3. Paczkę ze zwracanymi produktami nadajesz na własny koszt. Uwaga – nie przyjmujemy paczek wysłanych za pobraniem, pozostawionych w paczko punktach oraz paczkomatach.
  4. Zwrot powinien zostać nadany przesyłką rejestrowaną z możliwością jej śledzenia.
  5. Adres do zwrotu przesyłek podany jest w regulaminie strony. Kliknij tutaj
  6. Po dotarciu paczki z produktami, dokonamy zwrotu pieniędzy w ciągu 14 dni od daty odbioru przesyłki w naszej siedzibie.
  7. Nie musisz podawać powodu zwrotu (odstąpienia), jednak będziemy bardzo wdzięczni kiedy to zrobisz, ponieważ pomoże nam to ulepszyć nasz sklep!
  8. Prosimy o dołączenie wypełnionego formularza do zwracanego towaru. Kliknij tutaj by pobrać formularz.

dostępne: 27 Items


139,00 zł tax incl.

W ciągu ostatnich 30 dni cena nie uległa zmianie.

More info

Satake Sashimi & Deba Leworęczny Nóż Deba 12 cm

Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

Dane techniczne:

Ostrze - stal 420J2
Rękojeść - drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
Twardość - 56 HRC +/- 1
Długość całkowita - 27 cm
Długość ostrza - 12 cm
Szerokość klingi - 4,5 cm
Grubość klingi - ok. 3,6 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 115 g

  • Oceny (0)
  • super-sellerSuper Sprzedawca
    1600 opinii
    5,0/5 star