Ładowanie...
Patelnia do grillowania, okrągła ze stalowym uchwytem. Wymiary: ok. średnica 25,2 cm (powierzchni smażenia 22,5 cm) Średnica dna (powierzchni przylegającej do płyty grzewczej, pieca) 20,6 cm Wysokość: ok. 3,8 cm Waga: ok. 2,75 kg Nie można myć w zmywarce Może być używana w piekarniku.
Patelnia do grillowania ze stalowym uchwytem. Wymiary: ok. średnica 28,9 cm (powierzchni smażenia 26 cm) Średnica dna (powierzchni przylegającej do płyty grzewczej, pieca) 24,8 cm Wysokość: ok. 3,4 cm Waga: ok. 3,2 kg Nie można myć w zmywarce Może być używana w piekarniku.
Patelnia okrągła do grillowania z drewnianym uchwytem z orzecha włoskiego (kolekcja WALNUT). Wymiary: ok. średnica 28,9 cm (powierzchni smażenia 26 cm) Średnica dna (powierzchni przylegającej do płyty grzewczej, pieca) 24,8 cm Wysokość: ok. 3,4 cm Waga: ok. 3,25 kg Nie można myć w zmywarce Nie może być używana w piekarniku.
Nowoczesna patelnia o średnicy 20 cm z kolekcji Rose Gold idealna do zdrowego smażenia.
Patelnia żeliwna prostokątna, grillowa ze stalową rączką Wymiary: ok. 31,6 x 21,9 cm (powierzchni smażenia 29 x 19 cm) Średnica dna (powierzchni przylegającej do płyty grzewczej, pieca) 27,5 x 17,9 cm Wysokość: ok. 3,8 cm Waga: ok. 3,5 kg Nie można myć w zmywarce Może być używana w piekarniku.
Japoński nóż kuchenny przeznaczony do obierania owoców i warzyw, pomocny także w czynnościach wymagających niecodziennej precyzji, takich jak szypułkowanie truskawek, oprawianie krewetek czy dekoracyjne nacinanie pieczarek. Cienkie, ostro zakończone ostrze połączone z wygodną, płaską rękojeścią ułatwia kontrolę nad nożem i eliminuje uczucie dyskomfortu.
WMF - Zestaw przyprawników 2 el. Minionki
Nóż do steków marki Victorinox ułatwi odpowiednie i szybkie pokrojenie mięsa. Jego ergonomiczna rączka i niezawodne ostrze sprawiają, że krojenie mięsa to czynność niewymagająca żadnego wysiłku – uwagę możesz więc skoncentrować na menu i zapewnieniu świetnej atmosfery.
Główne cechy Praktyczny nóż kuchenny Czarna rączka z tworzywa sztucznego - Fibrox (antypoślizgowa) Wąskie, długie ostrze Posiada certyfikat NSF (towar zgodny z wymaganiami technicznymi) Produkty oznaczone ikoną NSF® gwarantują, że spełniają rygorystyczne normy w zakresie zdrowia publicznego
Santoku to japońskie podejście do koncepcji uniwersalnego noża kuchennego. Doskonale sprawdza się podczas porcjowania, krojenia i siekania, jednak jego największą zaletą jest wszechstronność – to nóż, którego specjalnością jest po prostu wszystko.
Główne cechy Kuchenny wielozadaniowiec do codziennego użytku Wyprodukowany w Szwajcarii nóż kuchenny z prostym ostrzem Ergonomiczna rączka i wyjątkowo ostra krawędź ostrza Wymiary Wysokość: 25 mm Długość: 150 mm Waga netto: 144 g
Główne cechy Przenośna ostrzarka do noży o prostych ostrzach Ostrzarka do noży z dwiema funkcjami Wyposażona w kamień do szlifowania wstępnego i ceramiczne tarcze do szlifowania krawędzi Wymiary Wysokość: 18 mm Długość: 144 mm Waga netto: 40 g
Główne cechy Ostre jak brzytwa ostrze Osłona ostrza gwarantująca bezpieczne przechowywanie Nadaje się do mycia w zmywarce Wymiary Wysokość: 27 mm Długość: 262 mm Waga netto: 77 g
Główne cechy W sam raz do siekania, plastrowania oraz krojenia w kostkę Wyprodukowany w Szwajcarii nóż Santoku z ryflowanym ostrzem Ergonomiczna rękojeść i wyjątkowo ostre ryflowane ostrze Wymiary Wysokość: 17 mm Długość: 170 mm Waga netto: 129 g
Wszechstronny nóż kuchenny, który doskonale się sprawdza podczas poważnych kuchennych zadań, również tych, które wymagają dłuższej krawędzi tnącej. Mocne, szerokie ostrze precyzyjnie dzieli i kroi różnego rodzaju produkty – zarówno mięso, jak i warzywa czy owoce. Ten stosunkowo masywny nóż polecany jest szczególnie kucharzom zawodowym.
Stosunkowo ciężki nóż kuchenny do porcjowania, przeznaczony do krojenia gorących mięs, np. pieczeni wołowej, szynki czy indyka. Długa, wąska klinga pozwala uzyskać cienkie i równe plastry, delikatnym ruchem noża. Najlepszy efekt osiągnie się przytrzymując mięso specjalnym widelcem do porcjowania i krojąc je w poprzek włókien.
Solidny japoński nóż w stylu Deba, zaprojektowany do pracy z surowymi rybami i mięsem. Szeroka, cienka klinga ma obniżony czubek, dzięki czemu można łatwiej się dostać do ciasnych miejsc w trakcie przygotowywania ryb czy dzielenia drobiu. Ze względu na dużą wytrzymałość nóż może służyć także jako wszechstronne narzędzie do krojenia owoców i warzyw z grubą...
Noże kuchenne Global słyną z łączenia fenomenalnej skuteczności z eleganckim designem. Są lekkie i doskonale wyważone, a ich cienkie, twarde i wytrzymałe klingi zachowują idealną ostrość przez długi czas.
Specjalistyczny nóż do plastrowania delikatnych mięs, takich jak szynka dojrzewająca czy wędzony łosoś. Wyjątkowo długa i wąska klinga pozwala jednym, płynnym ruchem odkroić z dużego płata bardzo cienki plaster.
Solidny nóż w stylu japońskim, zakończony ostrym czubkiem, przeznaczony do obróbki ryb – odcinania głów, filetowania i patroszenia, który świetnie się też sprawdzi przy krojeniu i sprawianiu różnych rodzajów mięsa.
Wszechstronny nóż, który łączy w sobie zalety klasycznego noża szefa kuchni oraz specjalistycznego noża do warzyw. Został zaprojektowany do pracy z warzywami, rybami i mięsem. Ostry czubek pozwala błyskawicznie siekać jarzyny czy zieleninę oraz precyzyjnie oczyszczać surowe mięso czy filety. Szeroka klinga ułatwia krojenie delikatnych składników na...
Funkcjonalny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia i siekania różnych rodzajów warzyw. Szerokość japońskiego noża Nakiri pozwala kroić duże produkty płynnym ruchem i szybko je przenosić do salaterki lub na patelnię. Cienka, prostokątna klinga jest szczególnie przydatna przy krojeniu twardych warzyw, jak marchewka czy rzodkiew japońska, w długie plastry....
Praktyczny nóż z ząbkowaną krawędzią tnącą, którym można pokroić każdy rodzaj pieczywa, nie przyciskając go nadmiernie do deski. Cienkie ostrze gładko przecina nawet najtwardszą skórkę chleba, a szeroka klinga zwiększa przestrzeń między palcami a powierzchnią do krojenia. Oryginalny nóż do pieczywa marki Global może też służyć do krojenia i podawania...
Średniej wielkości, wszechstronny nóż przeznaczony głównie do krojenia mięsa, lecz równie przydatny jako narzędzie uniwersalne, którym z powodzeniem posiekamy zioła lub pokroimy warzywa w kostkę czy w plastry. Szerokie, cienkie ostrze błyskawicznie i schludnie przetnie grubsze produkty, nie uszkadzając przy tym delikatnych składników. SKU: G-55 Produkt...