Kategorie

Producenci

Noże kuchenne Jest 906 produktów.

na stronę
Pokazuje 1 - 24 z 906 elementów
  • 1 999,00 zł Oczekiwanie na dostawę

    Długość: 17 cm Najwyższej klasy nóż Nakiri MIYABI 5000MCD to dzieło sztuki kulinarnej. Zarówno ostrze, jak i rękojeść są wykonane z najcenniejszych materiałów, które kształtują ich uderzający wygląd.

    1 999,00 zł
    Dodaj do koszyka Więcej
    Oczekiwanie na dostawę
  • 1 249,00 zł W magazynie

    Długość: 9 cm Nóż SHOTOH z serii MIYABI 5000MCD to uczta dla oczu wszystkich miłośników japońskiej kuchni. Perfekcyjnie nadaje się do krojenia, oczyszczania oraz obierania warzyw i owoców. Uchwyt tego doskonałego noża wykonany został z drewna brzozy Masur, której tekstura sprawia, że każdy przedstawiciel serii jest unikatowy. Szlachetny...

    1 249,00 zł
    W magazynie
  • 1 569,00 zł W magazynie

    Długość: 16 cm Średniej wielkości nóż CHUTOH od Miyabi idealnie nadaje się do wycinania, oczyszczania i krojenia różnego rodzaju mięs oraz ryb. Pozwala na to cienkie, stabilne ostrze o długości 16 cm, pozwalające na utrzymanie pełnej kontroli przez cały czas trwania przygotowania potraw. Dlatego też umożliwia ono nawet najbardziej...

    1 569,00 zł
    W magazynie
  • 1 249,00 zł Oczekiwanie na dostawę

    Długość: 9 cm, 13 cm, 14 cm Nóż SHOTOH z serii MIYABI 5000MCD to uczta dla oczu wszystkich miłośników japońskiej kuchni. Perfekcyjnie nadaje się do krojenia, oczyszczania oraz obierania warzyw i owoców. Uchwyt tego doskonałego noża wykonany został z drewna brzozy Masur, której tekstura sprawia, że każdy przedstawiciel serii jest unikatowy....

    1 249,00 zł
    Dodaj do koszyka Więcej
    Oczekiwanie na dostawę
  • 1 999,00 zł W magazynie

    Długość: 20 cm, 24 cm Japoński nóż GYUTOH z serii MIYABI 5000MCD, dostępny w rozmiarach 20 lub 24 cm, zachwyca przede wszystkim swoim niezwykle cienkim, ale zarazem stabilnym ostrzem, posiadającym autentyczny, japoński profil.

    1 999,00 zł
    W magazynie
  • 2 049,00 zł W magazynie

    Długość: 20 cm i 24 cm Japoński nóż GYUTOH z serii MIYABI 5000MCD, dostępny w rozmiarach 20 lub 24 cm, zachwyca przede wszystkim swoim niezwykle cienkim, ale zarazem stabilnym ostrzem, posiadającym autentyczny, japoński profil.

    2 049,00 zł
    W magazynie
  • 1 999,00 zł W magazynie

    Długość: 17 cm Nóż SANTOKU to estetyczny majstersztyk, do którego produkcji zastosowano idealnie współgrającą symbiozę najnowocześniejszych narzędzi i tradycyjnych metod. Poprzez użycie klasycznego, japońskiego szlifu Honbazuke, polegającym na ręcznym szlifowaniu na naturalnych kamieniach, uzyskano szczególną, niespotykaną wręcz ostrość.

    1 999,00 zł
    W magazynie
  • 1 999,00 zł W magazynie

    Nóż Rocking Santoku z serii Miyabi 5000MCD może zachwycić każdego amatora noży japońskich. Jego ostrze zostało naostrzone przy wykorzystaniu tradycyjnej japońskiej metody Honbazuke, co pozwoliło uzyskać symetryczną krawędź ostrza z kątem natarcia 10 stopni. Nóż Rocking Santoku ma zastosowanie uniwersalne, dając możliwość krojenia zarówno warzyw i owoców...

    1 999,00 zł
    W magazynie
  • 1 999,00 zł W magazynie

    Długość: 18 cm Japoński nóż Santoku z serii Miyabi 5000MCD 67 ma niezwykle twardy rdzeń ze sproszkowanej stali MicroCarbide dla utrzymania krawędzi ostrza w jak najlepszej ostrości. Santoku jest najlepiej sprzedającym się japońskim rodzajem ostrzy, a nazwa pochodzi od "Trzech cnót", czyli mięsa, ryb i warzyw.

    1 999,00 zł
    W magazynie
  • 1 999,00 zł W magazynie

    Długość: 24 cm Japoński nóż do chleba z serii Miyabi 5000MCD 67 pozwala na łatwe i bezpieczne krojenie chleba, bułek i ciast. Podczas produkcji nóż przechodzi specjalny proces, dzięki czemu ostrze jest elastyczne. Jakość użytych materiałów zapewnia długą żywotność noża. To 24-centymetrowe ząbkowane ostrze posiada stalowy rdzeń MC66 o...

    1 999,00 zł
    W magazynie
  • 1 089,01 zł W magazynie

    Deba to tradycyjny nóż japoński pełniący równocześnie funkcję noża do filetowania ryb lub drobiu, noża do porcjowania mięsa i wszechstronnego, lekkiego tasaka. Ostrzony jednostronnie, jest wystarczająco finezyjny, aby kroić produkty na cienkie plastry, i wystarczająco mocny, aby przecinać nieduże ości.

    1 089,01 zł
    W magazynie
  • 1 349,00 zł W magazynie

    Deba to tradycyjny nóż japoński pełniący równocześnie funkcję noża do filetowania ryb lub drobiu, noża do porcjowania mięsa i wszechstronnego, lekkiego tasaka.

    1 349,00 zł
    W magazynie
  • 1 969,00 zł W magazynie

    Deba to tradycyjny nóż japoński pełniący równocześnie funkcję noża do filetowania ryb lub drobiu, noża do porcjowania mięsa i wszechstronnego, lekkiego tasaka.

    1 969,00 zł
    W magazynie
  • 2 589,00 zł W magazynie

    Stosunkowo ciężki, ostro zakończony nóż z grubą, zwężającą się klingą. Przeznaczony jest do filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. Mimo że Japończycy używają go też do sprawiania mięsa drobiowego, nóż Deba nie jest tasakiem rzeźniczym.

    2 589,00 zł
    W magazynie
  • 2 989,00 zł W magazynie

    Soba-kiri charakteryzuje – bardzo szerokie ostrze, bez typowego czubka, o prostokątnym kształcie i prostej krawędzi tnącej. Jednak jego kształt i krawędź tnąca z nietypowo obniżoną brodą, są podyktowane wyjątkowej specjalizacji – jest to nóż, wykorzystywany do przygotowywania klusek soba oraz udon.

    2 989,00 zł
    W magazynie
  • 479,00 zł W magazynie

    Niewielkich rozmiarów nóż kuchenny przeznaczony do obierania lub krojenia warzyw i owoców. Ostry czubek ułatwia usuwanie z owoców gniazd, pestek czy szypułek i pomaga dokładnie wykonać dekoracyjne nacięcia. Młotkowana powierzchnia zapobiega przywieraniu produktów do noża.

    479,00 zł
    W magazynie
  • 549,00 zł W magazynie

    Wszechstronny nóż kuchenny, który może służyć zarówno do obierania warzyw i owoców, jak i do krojenia większych produktów. Dzięki poszerzonej klindze świetnie się sprawdza podczas siekania ziół, szatkowania cebuli, czy krojenia małych filetów. Młotkowana powierzchnia zapobiega przywieraniu produktów do noża.

    549,00 zł
    W magazynie
  • 669,00 zł W magazynie

    Wszechstronny nóż kuchenny, który może służyć zarówno do obierania warzyw i owoców, jak i do krojenia większych produktów. Dzięki poszerzonej klindze świetnie się sprawdza podczas siekania ziół, szatkowania cebuli, czy krojenia małych filetów. Młotkowana powierzchnia zapobiega przywieraniu produktów do noża.

    669,00 zł
    W magazynie
  • 739,00 zł W magazynie

    Specjalistyczny nóż kuchenny, który służy do cięcia różnego rodzaju pieczywa. Dzięki bardzo ostrej, ząbkowanej krawędzi tnącej doskonale sobie poradzi ze świeżymi, chrupiącymi wypiekami. Młotkowana powierzchnia zapobiega przywieraniu pieczywa i pozwala je ciąć na równe kromki, bez zgniatania delikatnego miąższu bułek czy chleba.

    739,00 zł
    W magazynie
  • 499,00 zł W magazynie

    Specjalna oferta! Oto ekskluzywny zestaw dwóch noży z serii Five star. Noże ZWILLING z powodzeniem łączą w sobie jakość i funkcjonalność, dzięki czemu są popularne wśród profesjonalnych kucharzy oraz amatorów. Noże z serii Five star charakteryzują się ostrzami hartowanymi lodem (FRIODUR®), a dzięki temu wyjątkową wytrzymałością krawędzi skrawającej oraz...

    499,00 zł
    W magazynie
  • 429,00 zł W magazynie

    Nóż przeznaczony do krojenia dużych płatów mięsa na mniejsze, równe porcje, np. steki. Jego zakrzywione ostrze z łatwością przecina skórę i tłuszcz, co pozwala skutecznie oczyścić mięso bez ryzyka utraty wartościowych części tuszy. Nożem rzeźnickim można też z powodzeniem kroić takie produkty jak ananas czy warzywa dyniowate.

    429,00 zł
    W magazynie
  • 439,00 zł Oczekiwanie na dostawę

    Bestsellerowy, wielokrotnie nagradzany nóż kuchenny, przeznaczony do różnych stylów krojenia: plastrowania, krojenia w kostkę czy szatkowania. Szerokie, cienkie ostrze pozwala błyskawicznie i schludnie pokroić większe produkty, nie uszkadzając przy tym delikatnych składników. Wysokiej jakości nóż szefa stanowi podstawowy element w każdej kolekcji...

    439,00 zł
    Dodaj do koszyka Więcej
    Oczekiwanie na dostawę
  • 439,00 zł W magazynie

    Długi japoński nóż z ząbkowanym ostrzem, którym można pokroić każdy rodzaj pieczywa, nie przyciskając go nadmiernie do deski. Cienka i ostro tnąca krawędź znakomicie poradzi sobie z twardą, chrupiącą skórką (np. bagietki), co pozwala otrzymać cieniutkie kromki i zachować przy tym kształt pieczywa.

    439,00 zł
    W magazynie
  • 479,00 zł Oczekiwanie na dostawę

    Materiał: Specjalny stop Długość ostrza: 17 cm Uchwyt: Z tworzywa sztucznego

    479,00 zł
    Dodaj do koszyka Więcej
    Oczekiwanie na dostawę
Pokazuje 1 - 24 z 906 elementów
super-sellerSuper Sprzedawca
1600 opinii
5,0/5 star