Ładowanie...
Niewielki, poręczny nóż przeznaczony do obierania i krojenia owoców lub warzyw, a także do usuwania z nich pestek czy gniazd. SKU: GS-38
Nieduży nóż kuchenny przeznaczony do obierania owoców i warzyw oraz do specjalnych zadań wymagających niecodziennej precyzji, takich jak szypułkowanie truskawek, oprawianie krewetek czy dekoracyjne nacinanie pieczarek. Wąskie ostrze i ostry czubek umożliwiają bardzo dokładne cięcie. Lekko przedłużona rękojeść jest szczególnie wygodna dla użytkowników o...
Nóż przeznaczony do obierania owoców i warzyw, pomocny także w czynnościach wymagających niecodziennej precyzji, takich jak szypułkowanie truskawek, oprawianie krewetek czy dekoracyjne nacinanie pieczarek. Cienkie, lekko poszerzone ostrze jest wyjątkowo komfortowe w użyciu, a wygodna, płaska rękojeść ułatwia kontrolę nad nożem.SKU: GSF-46 W magazynie,...
Niewielki, poręczny nóż przeznaczony do obierania i krojenia owoców lub warzyw, a także do usuwania z nich pestek czy gniazd. Pełnowymiarowa rękojeść została specjalnie wyprofilowana – tak, aby uchwyt był jak najwygodniejszy. Dzięki ostremu czubkowi szybko i precyzyjnie wykroimy niechciane elementy.
Nóż szefa kuchni wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Ponieważ posiada ostry czubek, w razie potrzeby może także służyć do oddzielania mięsa od kości, porcjowania kurczaka czy filetowania mniejszych ryb.
Główne cechy ostrze ząbkowane 11 cm, zaokrąglone na końcu, wyprodukowany w Szwajcarii nóż do warzyw i owoców z ząbkowaną krawędzią ostrza, rękojeść - materiał syntetyczny (PP), czarny, najpopularniejszy nóż firmy Victorinox powszechnie nazywany "pomidorek" lub "pikutek" teraz w wersji składanej z blokadą, doskonała ostrość przez długi czas używania.
WMF - Ostrzałka do noży, Spitzenklasse Plus
KYO - Nóż uniwersalny 11 cm Gen
Noże kuchenne i noże do porcjowania Victorinox zostały zaprojektowane w taki sposób, aby sprostać każdemu kuchennemu wyzwaniu. Dzięki ich ergonomicznej rękojeści i odpowiedniemu wyważeniu krojenie to czysta przyjemność. Zaopatrzono je w solidne ostrza, które umożliwiają krojenie bardzo cienkich i idealnie równych plasterków. Każdego rodzaju mięso, owoce i...
Bestsellerowy, wielokrotnie nagradzany nóż kuchenny, przeznaczony do różnych stylów krojenia: plastrowania, krojenia w kostkę czy szatkowania. Szerokie, cienkie ostrze pozwala błyskawicznie i schludnie pokroić większe produkty, nie uszkadzając przy tym delikatnych składników. Wysokiej jakości nóż szefa stanowi podstawowy element w każdej kolekcji...
Odkryj nowy wymiar gotowania dzięki temu wirtuozowi deski do krojenia. Przykuwający wzrok i wytrzymały nóż do warzyw i owoców Swiss Modern z gładką krawędzią ostrza podejmie się szeregu zadań, w tym siekania i krojenia w kostkę, wykonując je ze zręcznością zawodowca. Wyposażony w odporne na ścieranie ostrze ze stali nierdzewnej oraz syntetyczną rękojeść w...
Nóż do warzyw i owoców Swiss Classic wyróżni się spośród innych noży w Twojej kolekcji dzięki wyjątkowo ostrej ząbkowanej krawędzi ostrza i ostro zakończonemu czubkowi. Taki zestaw cech pomoże Ci bez problemu uporać się nawet z najtwardszą skórką. Usuwanie pestek i rdzenia również będzie łatwiejsze niż kiedykolwiek wcześniej. To wszystko, czego...
Wszechstronny nóż kuchenny, który doskonale się sprawdza podczas rozmaitych kuchennych zadań, również tych, które wymagają dłuższej krawędzi tnącej. Szerokie, cienkie ostrze szybko i dokładnie kroi większe produkty, np. warzywa dyniowate czy arbuzy, co pozwala zaoszczędzić cenny czas. Wysokiej jakości nóż szefa stanowi podstawowy element wyposażenia w...
Nóż do warzyw i owoców to dla każdego kucharza prawdziwy niezbędnik. 10-centymetrowy nóż Swiss Classic jest na to najlepszym dowodem. Wyróżnia się nie tylko wyjątkowo ostrym ostrzem o szpiczastym zakończeniu oraz ergonomiczną rękojeścią, ale również szeroką paletą wyrazistych kolorów. Skutecznie usuwa ziarenka papryki, drąży jabłka i gładko kroi na...
Nóż do warzyw i owoców Swiss Classic wyróżni się spośród innych noży w Twojej kolekcji dzięki wyjątkowo ostrej ząbkowanej krawędzi ostrza i ostro zakończonemu czubkowi. Taki zestaw cech pomoże Ci bez problemu uporać się nawet z najtwardszą skórką. Usuwanie pestek i rdzenia również będzie łatwiejsze niż kiedykolwiek wcześniej. To wszystko, czego...
Nóż do warzyw i owoców to dla każdego kucharza prawdziwy niezbędnik. 10-centymetrowy nóż Swiss Classic jest na to najlepszym dowodem. Wyróżnia się nie tylko wyjątkowo ostrym ostrzem o szpiczastym zakończeniu oraz ergonomiczną rękojeścią, ale również szeroką paletą wyrazistych kolorów. Skutecznie usuwa ziarenka papryki, drąży jabłka i gładko kroi na...
Przeznaczony jest do filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa.
Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długiej, wąskiej i cienkiej klindze w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Profesjonalne ostrza z tzw. stali damasceńskiej...
Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi,rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi.
Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi,rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym...
Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi,rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi.
Klasyczny japoński nóż kuchenny do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi.
Specjalistyczny nóż do siekania swieżych ziół. Posiada solidną, lecz stosunkowo cienką klingę, więc nie powinno się nim rąbać kości ani mrożonek.
Długi, ostro zakończony nóż o bardzo cienkim ostrzu, przeznaczony do plastrowania i filetowania mniejszych i większych ryb, a także do obróbki mięsa.