HI_1954
4964496911089
Nowy produkt
Wysyłka w ciągu 48h
Dotyczy dni roboczych
szczegóły
Darmowa dostawa
Dla zakupów powyżej 299 zł
szczegóły
30 dni na zwrot produktów
Bez podania przyczyny
szczegóły
Wysyłka - 48h
Jeśli produkt jest dostępny, wyślemy go do Ciebie w ciągu 48h. Dotyczy dni roboczych.
Darmowa wysyłka
Robiąc zakupy na kwotę minimum 299zł, otrzymujesz bezpłatną dostawę kurierem, dotyczy przedpłaty. Z promocji wyłączone są dozowniki oraz przesyłki za pobraniem.
Zwroty
Produkt nie spełnia Twoich oczekiwań? Możesz go bez problemu zwrócić w ciągu 30 dni od zakupu bez podawania przyczyny!
dostępne: 7 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.
Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń ze stali węglowej Aogami Super
Rękojeść - skręcona ośmiokątna drewno hinoki
Twardość - 63-65 HRC +/- 1
Długość całkowita - 31,7 cm
Długość ostrza - 16,5 cm
Szerokość klingi - 4,9 cm
Grubość klingi - 1,7 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 175 g