Satake Daichi Nóż do porcjowania 20cm - TH ALPLAST

Kategorie

Producenci

Satake Daichi Nóż do porcjowania 20cm

HI_1087
4956617805551

Nowy produkt

Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. 

Więcej szczegółów

Powrót
ikonka symbolizująca dostawę towaru

Wysyłka w ciągu 48h

Dotyczy dni roboczych

ikonka symbolizująca dostawę towaru

Darmowa dostawa

Dla zakupów powyżej 299 zł

ikonka symbolizująca dostawę towaru

30 dni na zwrot produktów

Bez podania przyczyny

ikonka x, zamykanie okna

Wysyłka - 48h

Jeśli produkt jest dostępny, wyślemy go do Ciebie w ciągu 48h. Dotyczy dni roboczych.

ikonka x, zamykanie okna

Darmowa wysyłka

Robiąc zakupy na kwotę minimum 299zł, otrzymujesz bezpłatną dostawę kurierem, dotyczy przedpłaty. Z promocji wyłączone są dozowniki oraz przesyłki za pobraniem.

ikonka x, zamykanie okna

Zwroty

Produkt nie spełnia Twoich oczekiwań? Możesz go bez problemu zwrócić w ciągu 30 dni od zakupu bez podawania przyczyny!

  1. Masz prawo zwrócić produkty w przeciągu 30 dni od dnia otrzymania przesyłki.
  2. Zwracany produkt nie może nosić śladów użytkowania.
  3. Paczkę ze zwracanymi produktami nadajesz na własny koszt. Uwaga – nie przyjmujemy paczek wysłanych za pobraniem, pozostawionych w paczko punktach oraz paczkomatach.
  4. Zwrot powinien zostać nadany przesyłką rejestrowaną z możliwością jej śledzenia.
  5. Adres do zwrotu przesyłek podany jest w regulaminie strony. Kliknij tutaj
  6. Po dotarciu paczki z produktami, dokonamy zwrotu pieniędzy w ciągu 14 dni od daty odbioru przesyłki w naszej siedzibie.
  7. Nie musisz podawać powodu zwrotu (odstąpienia), jednak będziemy bardzo wdzięczni kiedy to zrobisz, ponieważ pomoże nam to ulepszyć nasz sklep!
  8. Prosimy o dołączenie wypełnionego formularza do zwracanego towaru. Kliknij tutaj by pobrać formularz.

dostępne: 9 Przedmioty


549,00 zł brutto

W ciągu ostatnich 30 dni cena nie uległa zmianie.

Cechy produktu

Długość ostrza 21 cm

Więcej informacji

Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Dane techniczne:

Ostrze - stal 69 warstwowa rdzeń MVS10Cob
Rękojeść - drewno pakka
Twardość - 60 HRC +/- 1
Długość całkowita - 33,2 cm
Długość ostrza - 20 cm
Szerokość klingi - 3 cm
Grubość klingi - ok. 2,1 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 150 g

  • Oceny (0)
  • Produkty powiązane

    • Global GF-37 Europejski nóż do porcjowania 22cm

      Stosunkowo ciężki nóż kuchenny do porcjowania, przeznaczony do krojenia gorących mięs, np. pieczeni wołowej, szynki czy indyka. Długa, wąska klinga pozwala uzyskać cienkie i równe plastry, delikatnym ruchem noża. Najlepszy efekt osiągnie się przytrzymując mięso specjalnym widelcem do porcjowania i krojąc je w poprzek włókien.

      599,00 zł
    • Global NI Nóż do porcjowania 23 cm

      Klasyczny nóż do porcjowania, dzięki któremu można schludnie pokroić duże porcje mięsa na plastry lub mniejsze kawałki, a także oddzielić mięso od kości. Idealnie się sprawdza przy serwowaniu kruchego indyka, pieczonej szynki czy jagnięciny. Najlepiej przytrzymać mięso specjalnym widelcem do porcjowania i kroić je w poprzek włókien.

      459,00 zł
    • Global SAI Nóż do porcjowania 21cm

      Specjalistyczny nóż kuchenny do porcjowania, który pozwala schludnie pokroić większe porcje przyrządzonego mięsa na cienkie plastry lub apetyczne kawałki.

      719,00 zł
    • Satake Satoru Nóż do porcjowania 21 cm

      Klasyczny nóż do porcjowania, dzięki któremu można schludnie pokroić duże porcje mięsa na plastry lub mniejsze kawałki, a także oddzielić mięso od kości. Idealnie się sprawdza przy serwowaniu kruchego indyka, pieczonej szynki czy jagnięciny. Najlepiej przytrzymać mięso specjalnym widelcem do porcjowania i kroić je w poprzek włókien.

      189,00 zł
    super-sellerSuper Sprzedawca
    1600 opinii
    5,0/5 star