HI_1631
4906496706197
Nowy produkt
Długi japoński nóż z ząbkowanym ostrzem, którym można pokroić każdy rodzaj pieczywa, nie przyciskając go nadmiernie do deski. Cienka i ostro tnąca krawędź znakomicie poradzi sobie z twardą, chrupiącą skórką (np. bagietki), co pozwala otrzymać cieniutkie kromki i zachować przy tym kształt pieczywa.
Wysyłka w ciągu 48h
Dotyczy dni roboczych
szczegóły
Darmowa dostawa
Dla zakupów powyżej 299 zł
szczegóły
30 dni na zwrot produktów
Bez podania przyczyny
szczegóły
Wysyłka - 48h
Jeśli produkt jest dostępny, wyślemy go do Ciebie w ciągu 48h. Dotyczy dni roboczych.
Darmowa wysyłka
Robiąc zakupy na kwotę minimum 299zł, otrzymujesz bezpłatną dostawę kurierem, dotyczy przedpłaty. Z promocji wyłączone są dozowniki oraz przesyłki za pobraniem.
Zwroty
Produkt nie spełnia Twoich oczekiwań? Możesz go bez problemu zwrócić w ciągu 30 dni od zakupu bez podawania przyczyny!
dostępne: 3 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Długość ostrza | 23 cm |
Tamahagane SAN Brown VG-5 Nóż do chleba 23 cm
Dane techniczne:
Ostrze - rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
Rękojeść - brązowa pakka wood
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 36,0 cm
Długość ostrza - 23,0 cm
Szerokość klingi - 3,1 cm
Grubość klingi - 1,9 mm
Sposób ostrzenia - ostrze ząbkowane
Waga - ok. 167 g
Długi japoński nóż z ząbkowanym ostrzem, którym można pokroić każdy rodzaj pieczywa, nie przyciskając go nadmiernie do deski. Cienka i ostro tnąca krawędź znakomicie poradzi sobie z twardą, chrupiącą skórką (np. bagietki), co pozwala otrzymać cieniutkie kromki i zachować przy tym kształt pieczywa.