Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 30 cm - TH ALPLAST

Kategorie

Manufacturers

Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 30 cm

HI_2586
4943691804303

New product

Powrót
ikonka symbolizująca dostawę towaru

Darmowa dostawa

Dla zakupów powyżej 299 zł

ikonka symbolizująca dostawę towaru

30 dni na zwrot produktów

Bez podania przyczyny

ikonka x, zamykanie okna

Darmowa wysyłka

Robiąc zakupy na kwotę minimum 299zł, otrzymujesz bezpłatną dostawę kurierem, dotyczy przedpłaty. Z promocji wyłączone są dozowniki oraz przesyłki za pobraniem.

ikonka x, zamykanie okna

Zwroty

Produkt nie spełnia Twoich oczekiwań? Możesz go bez problemu zwrócić w ciągu 30 dni od zakupu bez podawania przyczyny!

  1. Masz prawo zwrócić produkty w przeciągu 30 dni od dnia otrzymania przesyłki.
  2. Zwracany produkt nie może nosić śladów użytkowania.
  3. Paczkę ze zwracanymi produktami nadajesz na własny koszt. Uwaga – nie przyjmujemy paczek wysłanych za pobraniem, pozostawionych w paczko punktach oraz paczkomatach.
  4. Zwrot powinien zostać nadany przesyłką rejestrowaną z możliwością jej śledzenia.
  5. Adres do zwrotu przesyłek podany jest w regulaminie strony. Kliknij tutaj
  6. Po dotarciu paczki z produktami, dokonamy zwrotu pieniędzy w ciągu 14 dni od daty odbioru przesyłki w naszej siedzibie.
  7. Nie musisz podawać powodu zwrotu (odstąpienia), jednak będziemy bardzo wdzięczni kiedy to zrobisz, ponieważ pomoże nam to ulepszyć nasz sklep!
  8. Prosimy o dołączenie wypełnionego formularza do zwracanego towaru. Kliknij tutaj by pobrać formularz.

dostępne: 20 Items


389,00 zł tax incl.

W ciągu ostatnich 30 dni cena nie uległa zmianie.

More info

Bunmei Nóż Yanagi Sashimi 30 cm 

Noże kuchenne Yanagi to najpopularniejsza odmiana noża do sashimi, pochodząca z zachodniego regionu Japonii, zwanego Kansai. „Yanagi” znaczy w języku japońskim „wierzba”, ponieważ klinga tego noża przypomina kształtem cienki liść wierzby. Jest długa i wąska, więc idealnie się nadaje do plastrowania surowej ryby lub mięsa jednym cięciem, praktycznie bez przyciskania noża. Yanagi może także służyć do oprawiania ryb i zdejmowania z nich skóry, jeśli usunięto wcześniej ości.

Dane techniczne:

Ostrze – stal nierdzewna molibdenowo-wanadowa
Rękojeść – Drewno magnoliowe
Twardość ostrza – 56-57 HRC
Długość całkowita – 45,0 cm
Długość rękojeści - 15,1 cm
Długość ostrza – 30,0 cm
Szerokość ostrza – 3,2 cm
Grubość klingi – 3,6 mm
Sposób ostrzenia - szlif jednostronny praworęczny
Waga – ok. 208 g

  • Oceny (0)
  • super-sellerSuper Sprzedawca
    1600 opinii
    5,0/5 star