Satake Satoru Nóż Sashimi 21 cm - TH ALPLAST

Kategorie

Manufacturers

Satake Satoru Nóż Sashimi 21 cm

HI_1394
4956617803700

New product

Powrót
ikonka symbolizująca dostawę towaru

Wysyłka w ciągu 48h

Dotyczy dni roboczych

ikonka symbolizująca dostawę towaru

Darmowa dostawa

Dla zakupów powyżej 299 zł

ikonka symbolizująca dostawę towaru

30 dni na zwrot produktów

Bez podania przyczyny

ikonka x, zamykanie okna

Wysyłka - 48h

Jeśli produkt jest dostępny, wyślemy go do Ciebie w ciągu 48h. Dotyczy dni roboczych.

ikonka x, zamykanie okna

Darmowa wysyłka

Robiąc zakupy na kwotę minimum 299zł, otrzymujesz bezpłatną dostawę kurierem, dotyczy przedpłaty. Z promocji wyłączone są dozowniki oraz przesyłki za pobraniem.

ikonka x, zamykanie okna

Zwroty

Produkt nie spełnia Twoich oczekiwań? Możesz go bez problemu zwrócić w ciągu 30 dni od zakupu bez podawania przyczyny!

  1. Masz prawo zwrócić produkty w przeciągu 30 dni od dnia otrzymania przesyłki.
  2. Zwracany produkt nie może nosić śladów użytkowania.
  3. Paczkę ze zwracanymi produktami nadajesz na własny koszt. Uwaga – nie przyjmujemy paczek wysłanych za pobraniem, pozostawionych w paczko punktach oraz paczkomatach.
  4. Zwrot powinien zostać nadany przesyłką rejestrowaną z możliwością jej śledzenia.
  5. Adres do zwrotu przesyłek podany jest w regulaminie strony. Kliknij tutaj
  6. Po dotarciu paczki z produktami, dokonamy zwrotu pieniędzy w ciągu 14 dni od daty odbioru przesyłki w naszej siedzibie.
  7. Nie musisz podawać powodu zwrotu (odstąpienia), jednak będziemy bardzo wdzięczni kiedy to zrobisz, ponieważ pomoże nam to ulepszyć nasz sklep!
  8. Prosimy o dołączenie wypełnionego formularza do zwracanego towaru. Kliknij tutaj by pobrać formularz.

dostępne: 18 Items


199,00 zł tax incl.

W ciągu ostatnich 30 dni cena nie uległa zmianie.

Data sheet

Długość ostrza 21 cm

More info

Satake Satoru Nóż kuchenny Sashimi 21 cm

Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

Dane techniczne:

Ostrze - stal molibdenowo-wanadowa
Rękojeść - bakelit wypełniony mączką drzewną
Twardość - 56-58 HRC
Długość całkowita - 34,8 cm
Długość ostrza - 20,8 cm
Szerokość klingi - 3,1 cm
Grubość klingi - ok. 2,3 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 182 g

 

  • Oceny (0)
  • Accessories

    super-sellerSuper Sprzedawca
    1600 opinii
    5,0/5 star